Предложението на Демократична България е добро и си заслужава да бъде

...
Предложението на Демократична България е добро и си заслужава да бъде
Коментари Харесай

Министър Проданов: Ако третият мандат бъде връчен на БСП или ДБ, има шанс за нов кабинет


Предложението на " Демократична България "  е положително и си заслужава да бъде разисквано. Истината е, че би трябвало да се върне държавността в България, институциите да стартират да работят и да се извършват политическите цели.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ министърът на туризма в оставка Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за от във връзка върнатия през днешния ден от " Продължаваме промяната " несбъднат мандат за сформиране на държавно управление.  

" Темата за Северна Македония изобщо не беше мотив и причина " ИТН " (ИТН) да изтеглят министрите си. Основните аргументи са актуализацията на бюджета и парите за пътища. Това с Македония не е задоволително основателна причина. Има Такъв Народ провалиха за трети път държавно управление и най-вероятно още веднъж ще ни заведат на избори. Със сигурност и ние сме допускали неточности, само че в подобен формат на обединението би трябвало да има диалози, диаолог и отстъпки. В момента има купища рецесии и държанието на Има Такъв Народ не беше държавническо ", безапелационен бе той. 

" Президентът би трябвало да вземе своето решение за третия мандат. Аз виждам късмет да бъде образувано държавно управление, в случай че мандът бъде връчен на или Демократична България. Всичко останало ще бъде автомагистрала към избори, само че президентът би трябвало да си реши. Ние сме подготвени и виновни. Според мен, в случай че има избори в този момент, ще влезем в една серпантина като предходната година. Няма по какъв начин да се промени нещо съществено в картината с едни избори. Имаме доста проблеми за решение и нямаме потребност от избори сега ", приключи Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР